fbpx

Juridische Afdeling voor Innovators

Global – Scalable – Plug’n’play

Ontvang onze reactie binnen 24 uur

Onze klanten behouden ons voor onze innovatieve prijzen. Ze blijven bij ons voor de hele ervaring.

Wij stellen de doelstellingen van onze klanten centraal in ons werk door middel van superieure operationele uitmuntendheid die een vlotte verwerking van onze dossiers garandeert. Het resultaat: GOlegal biedt u de beste juridische dienstverlening, uitbesteed. 

favicon of Golegal-01

Wie? Alleen ervaren juristen die gepassioneerd zijn over hun vakgebied.

Ons team bestaat uit meer dan 130 advocaten, waarvan 50% partners, allen met gemiddeld 10 jaar ervaring. Ons veelzijdige team, ondersteund door een solide IT-infrastructuur, is in staat om al uw verzoeken te beantwoorden, ongeacht het onderwerp, de taal of het rechtsgebied.

favicon of Golegal-01

Wat? Een responsieve, veelzijdig inzetbaar en betaalbare juridische afdeling dankzij de technologie

We hebben GOlegal ontworpen om de uitdagingen van onze industrie op te lossen. Bij ons profiteert u van een juridische dienstverlening tegen een vaste prijs, zonder vertraging en met pragmatische resultaten. De innovatie van ons bedrijfsmodel maakt GOlegal de voornaamste wettelijke macht die u ooit nodig zult hebben.

favicon of Golegal-01

Waarom? Het veranderen van de wereld begint bij onszelf

GOlegal vindt de manier waarop het juridische werk wordt gedaan opnieuw uit. Door oude fouten in de aankoop en exploitatie van juridische diensten te omzeilen, creëren we nieuwe en efficiëntere manieren om dagelijks diensten te verlenen. We doen dit door gebruik te maken van 21e eeuwse instrumenten en een juridische dienst te creëren op basis van technologie.

favicon of Golegal-01

Hoe? Dankzij een andere organisatie van het werk. Eenvoudigweg

Onze innovatieve aanpak plaatst uw tevredenheid als een belangrijke prestatie-indicator. GOlegal garandeert de levering van transparante en voorspelbare juridische diensten en deelt haar operationele expertise. Op deze manier verhogen we de uitmuntendheid van uw eigen juridische activiteiten.

Met klanttevredenheid als integrale waarde passen we ons model aan uw behoeften aan.

Wij werken in uw kantoren of op afstand, voor één of meerdere missies

%

Inkomende verzoeken die een passend aanbod krijgen

%

Aanvaardingspercentage voor biedingen

Juridische experts

Laat ons uw juridische problemen oplossen

Geen gemiste deadlines meer

Het oplossen van klantproblemen vereist meer dan eenrichtingsverkeer en de overdracht van generieke theoretische kennis. Iteratie is nodig om de theorie te "vertalen" naar concrete acties die aangepast zijn aan de specifieke context van de klant. We plannen dit alles vanaf de definitie van het project, om ervoor te zorgen dat de planning vast blijft staan en dat aan uw verwachtingen wordt voldaan.

Een pragmatische aanpak

Juridisch advies is vaak te theoretisch, generiek en in wezen moeilijk te vertalen naar concrete actie. GOlegal zet juridisch werk om in maatregelen die gemakkelijk te begrijpen en te implementeren zijn.

Altijd binnen budget

GOlegal ziet af van het traditionele gebruik van een op tijd gebaseerde tariefstructuur. In plaats daarvan bieden we een innovatief prijssysteem om onze klanten te beschermen tegen problemen van onvoldoende omvang en onvoorspelbaarheid.

Een profiel aangepast aan uw behoeften

De diversiteit aan expertise en ervaringsniveaus in de juridische sector maakt het moeilijk om het juiste profiel(en) voor een specifieke opdracht te vinden en vervolgens te kiezen. GOlegal vertrouwt op een netwerk van meer dan 100 juristen, allen met meerdere vaardigheden. Zo vinden we de ideale oplossing om aan uw juridische behoeften te voldoen.

Met wie we samenwerken

Scaleups & Innovators

Groeiende en innovatieve bedrijven hebben te maken met een toenemende juridische complexiteit in alle opzichten (belastingen, bedrijven, BBPR,...) en evolueren vaak in een internationale dimensie. Het is essentieel om de focus te houden op hun core business en zich te omringen met partners die net als zij opereren. Eén aanspreekpunt voor volledige internationale juridische ondersteuning? Het is hier!

agsdix-null

IVZW & VZW

Onze cliënten van dit type worden geconfronteerd met uiteenlopende en soms zeer specifieke juridische vraagstukken. Hoe gaan we met hen om als het juridische budget beperkt is en onder de controle van de leden van de vereniging? GOlegal biedt proactieve transparantie en een prijs-kwaliteitverhouding die perfect voldoet aan deze doelstellingen. Bel ons voor meer informatie!

agsdix-null

KMO's & Freelancers

Geconfronteerd met vaak grotere klanten en leveranciers moeten KMO's en zelfstandigen hun wettelijke voorzorgsmaatregelen nemen. Dit beschermt uw belangen en versterkt uw geloofwaardigheid. Dat geldt ook voor de contacten met de belastingdienst. Profiteer van de beste experts zonder een cent te veel te betalen. Bel ons voor meer informatie!

Juridische en compliance-afdelingen

De juridische en compliance-afdelingen hebben regelmatig behoefte aan extra expertise of mankracht, op terugkerende of eenmalige basis. Het kunnen rekenen op een of meer extra collega's op afroep tegen een gecontroleerde kostprijs is een troef die een onberispelijke service aan de interne klanten garandeert. Probeer onze diensten!

Onze aanpak

agsdix-null

Scoping van uw behoeften

We bestuderen samen uw situatie en uw doelstellingen op een gestructureerde 360° manier.

agsdix-null

Oplossing definitie

We mobiliseren onze beste experts om de deliverables te definiëren en de beste aanpak om deze te bereiken.

agsdix-null

Uw validatie

De deliverables, het budget en de levertijd worden in een te valideren offerte aan u voorgelegd.

agsdix-null

Project management

GOlegal beheert het project van A tot Z om precies datgene op te leveren wat is afgesproken.

agsdix-null

Levering & feedback

Wij leveren wat beloofd is en maken onze diensten samen met u af. 

Innovatieve prijsstelling + Aantoonbare kortingen = Value Point aanbod

De revolutie moet alle onderdelen van de legale industrie raken, inclusief de prijsstelling. Bij GOlegal kennen we elke dienst een aantal punten toe, waarvoor u wordt gefactureerd. U kunt ons natuurlijk inhuren voor één specifieke dienst, maar we bieden ook verschillende puntenpakketten aan met aantrekkelijke getrouwheidspremies.

1. Uw behoeften, uw keuze
 • U huurt ons in voor een specifieke opdracht, of kiest voor een van onze exclusieve puntenpakketten voor vaste klanten
 • Hoe groter het pakket, hoe groter de getrouwheidspremie
 • Je gebruikt je punten om GOlegal services te huren in de loop van maximaal een jaar
3. Eén enkele factuur
 • Eén enkele factuur voor alle uitgegeven punten en geleverde diensten
 • De punten zijn geldig gedurende een periode van één jaar
 • De geldigheidsperiode van 25% (max) van de oorspronkelijk gekochte punten kan worden verlengd indien deze nog niet zijn verbruikt en een ander pakket wordt gekocht voor de einddatum van de oorspronkelijke geldigheidsperiode.
2. De beste juridische afdeling binnen handbereik
 • U verbruikt uw punten of vraagt een service aan bij GOlegal, wanneer en waar dan ook.
 • Elk van onze interventies wordt gewaardeerd in "punt"-waarden.
 • Op basis van het gekozen delegatieniveau wordt de uitvoering ofwel onmiddellijk gestart ofwel wordt er vooraf een validatie van de offerte aangevraagd.
4. Maandelijkse follow-up
 • Elke maand ontvangt u een statusrapport over uw "punt"-verbruik met een uitsplitsing per interventie

Ze vertrouwen ons

logo of the Bank ING, a legal client of GOlegal

logo of securex, a legal client of GOlegal

logo of pierre marcolini, a legal client of GOlegal

logo of iba, a legal client of GOlegal 

logo of be.wan, a legal client of GOlegal 

logo of profile group, a legal client of GOlegal

logo of rauwers, a legal client of GOlegal 

logo of universem, a legal client of GOlegal 

logo of enerdeal, a legal client of GOlegal

logo of unife, a legal client of GOlegal

logo of verisure, a legal client of GOlegal 

GOlegal, een initiatief geboren uit rechtsgeleerden

donatien cassiers, co-founder of GOlegal

Donatien " Don " Cassiers heeft, na een ervaring van 7 jaar als advocaat in België en in het buitenland en 6 jaar als bedrijfsjurist in een multinationale onderneming, GOlegal opgericht om B2B-cliënten een aanbod te doen dat volledig is aangepast aan hun zakelijke behoeften. De overtuiging, bevestigd door de ervaring, is dat een beter beheer van de operaties en een betere prijsstelling de sleutel zijn tot een superieure gebruikerservaring.

 

Gatien, co fondateur de GOlegal

Gatien du Parc is een ervaren projectmanager met een bijzondere interesse in innovatie- en verandermanagement. Hij is betrokken bij het beheer van de strategie en de structurele ontwikkeling van GOlegal. Hij is ook betrokken bij vele operationele projecten, waarbij hij zijn managementvaardigheden inbrengt.

Contacteer ons

  captcha
   
  Door uw gegevens in te voeren in dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.