fbpx

Diagnose van privé-corruptie

Beoordeel, detecteer & corrigeer elk risico met betrekking tot privé-corruptie in uw organisatie

"De onverschilligheid van de mensen is de beste voedingsbodem voor een bloeiende corruptie" - Delia Ferreira, voorzitter van Transparency International.

Laten we samen gaan zitten en beoordelen waar, hoe en waarom uw bedrijf wordt blootgesteld aan het risico van privé-corruptie. Onze risico- en nalevingsbewakingstool zal u helpen om snel een hoger niveau van bewustzijn te bereiken over het risico van particuliere omkoping in uw bedrijf en u een lijst van pragmatische acties te geven om deze risico's te beperken.

  Weken voor uitvoering

  N

  Vaste prijzen

  Betrokken aanvullende expertise

  Wat u krijgt

  Uw voordelen

  Wat u krijgt

  agsdix-null

  Cartografie van de voornaamste risico's

  agsdix-null

  Perceptiehittekaart

  agsdix-null

  Actiegerichte stappenplan

  Uw voordelen

  agsdix-null

  Detecteer

  agsdix-null

  Ontdek

  agsdix-null

  Activeer

  Een 3-stappen proces

  1. Algemene risicogevoeligheidsanalyse

  Om de maturiteit van uw organisatie te beoordelen, analyseren we eerst de onderliggende regelgeving, identificeren we de meest relevante toepasselijke richtlijnen en "vertalen" deze naar gemeenschappelijke bedrijfstermen en -concepten om uw compliance-traject te structureren en te verduidelijken. Vervolgens analyseren we de totale theoretische risicogevoeligheid van uw organisatie.

  Door middel van onze analyse identificeren we de risico's die van toepassing zijn op het te beoordelen onderwerp. Voor elk van deze risico's noemen we bepaalde activa die - mits goed uitgevoerd - een positieve invloed hebben op de onderliggende risico's. De activa zijn gegroepeerd in 4 hoofdcategorieën:

  • Rollen en verantwoordelijkheden
  • Verwerk
  • Documentatie
  • Informatiehulpmiddelen en -systemen
  2. Beoordeling van de algemene perceptie

  GOlegal beoordeelt vervolgens uw algemene perceptie (d.w.z. hoe belangrijke stakeholders in uw organisatie risico's waarnemen) door de niveaus van bewustzijn en paraatheid in uw bedrijfsonderdelen te bepalen.

  3. Huidige status van de voortgangsrapportage

  Om de "kwaliteit van de implementatie" van uw bedrijfsmiddelen te beoordelen, controleren we ook of bepaalde kritieke acties al zijn uitgevoerd of nog moeten worden uitgevoerd.

  We onderzoeken mogelijke complementaire acties om een positief effect te hebben op uw maturiteitsniveau. Tot slot geven we u een overzicht van mogelijke acties en resoluties.

  Contacteer ons

   captcha
    
   Door uw gegevens in te voeren in dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.