fbpx

Juridische maturiteitsdiagnose

Gezondheid is welvaart

De tijd verstrijkt, de regelgeving verandert en uw bedrijf is voortdurend in beweging. In sommige gevallen is een oplossing die enkele jaren geleden is geïmplementeerd, achterhaald. Soms creëert een nieuwe dienst een nieuw juridisch risico dat onopgemerkt blijft, ... en we gaan verder.

Het is echter de plicht van elke manager en directeur om ervoor te zorgen dat een organisatie haar activiteiten uitvoert binnen de evoluerende grenzen van de wet op nationaal, Europees en soms internationaal niveau.

Wat als u een legaal bloedonderzoek van uw bedrijf zou kunnen doen en de juridische risico's en zwakheden van het bedrijf op hoog niveau zou kunnen opsporen? Wat als dit met een zeer beperkte samenwerkingstijd zou kunnen worden gedaan en binnen enkele dagen zou kunnen worden geleverd? Het is mogelijk en we noemen het de Legal Check-up!

  Werkdagen voor levering

  N

  Vaste prijzen

  Betrokken aanvullende expertise

  Wat u krijgt

  Uw voordelen

  Wat u krijgt

  agsdix-null

  Cartografie van de voornaamste juridische risico's

  agsdix-null

  Geprioriteerde verbeteringsgebieden

  agsdix-null

  Richtlijnen voor correctie en verbetering

  Uw voordelen

  agsdix-null

  Meerdere juridische dimensies behandeld in één enkele procedure

  agsdix-null

  Reactiviteit

  Een 3-stapsproces

  1. Beoordeling van uw situatie

  GOlegal's Legal Check-Up begint met een of meer interacties (gesprekken, vergaderingen indien nodig) waarbij we een aantal onderwerpen bespreken.

  2. Diepgaande analyse

  Vervolgens analyseren we de resultaten van deze interacties intern en meten we voor elk onderwerp de mate van juridische volwassenheid.

  We zullen deze informatie bundelen tot een beknopt, accuraat en gebruiksvriendelijk rapport. Het verslag wordt aangevuld met enkele suggesties om op pragmatische wijze vooruitgang te boeken met betrekking tot de onderwerpen waar verbeteringen zijn geconstateerd.

  Het doel van dit verslag is waardevolle informatie te verschaffen voor het besluitvormingsproces met betrekking tot de begrotingsprioriteit, de contractonderhandelingen, enz.

  3. Debriefing en presentatie van concrete vervolgstappen

  Tot slot plannen we een korte debriefing met u en helpen we u bij het bepalen van de beste actie die u met voorrang kunt ondernemen.

  Contacteer ons

   captcha
    
   Door uw gegevens in te voeren in dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.