fbpx

Legal & compliance Opleidingen

Versterk uw teams met opleidingen op maat

De tijd vliegt, de regelgeving evolueert, uw bedrijf verandert voortdurend... en toch moet uw bedrijf aan allerlei regels blijven voldoen.

Formele training kan helpen, maar vaak met gemengde resultaten. Expertise is meestal aanwezig, maar het formaat en de levering is te vaak ineffectief.

Bij GOlegal geloven we dat bewustwording verder gaat dan eenrichtingsinhoudelijke expertopleidingen. De juiste mix van acties zal afhangen van de specifieke kenmerken van uw organisatie (omvang, structuur, bedrijfscultuur, interne juridische maturiteit, ...).

Weken voor de uitvoering

N

Vaste prijzen

Betrokken aanvullende expertise

Wat u krijgt

Uw voordelen

Wat u krijgt

agsdix-null

Een mobilisatieplan op maat voor uw teams

agsdix-null

Eenvoudig te gebruiken ondersteuningsmateriaal

agsdix-null

Animatie door change management experts

Uw voordelen

agsdix-null

Beperk juridische risico's

agsdix-null

Bewustwording en gereedheid vergroten

agsdix-null

Langdurige resultaten

Hoe kunt u duurzame resultaten voor uw bedrijf realiseren? Door bewustwording en gedragsverandering.

1. Deskundige inhoud

Wij werken altijd samen met topdeskundigen op het betreffende gebied om ervoor te zorgen dat alle belangrijke boodschappen in onze producten aanwezig zijn.

2. Impact en duurzaamheid van de levering

Emoties zijn een krachtige manier om herinneringen te creëren, zelfs op het werk! Door middel van change management technieken (waaronder speelsheid, enquêtes, co-constructie kaders, collaboratieve informatiesessies, ...), moedigen we mensen aan om betrokken te raken, om actief deel te nemen aan de engagement roadmap die we samen met u hebben opgesteld.

3. Pragmatisch formaat

Vaker wel dan niet is een PowerPoint niet genoeg. De inhoud van de materialen moet geïnspireerd zijn op uw dagelijkse werkzaamheden en zo zijn ontworpen dat ze gemakkelijk te begrijpen, in praktijk te brengen en te onthouden zijn.

Ons doel is om uw medewerkers geleidelijk te transformeren van initiële verzetsstrijders naar geëngageerde veranderingsagenten door hen te omringen met een uitgebreide maar pragmatische educatieve context.

We geven vervolgens prioriteit aan deze verschillende optimalisatiegebieden op basis van hun respectievelijke complexiteit in termen van implementatie en uw eerder gedefinieerde doelstellingen.

Contacteer ons

    captcha
     
    Door uw gegevens in te voeren in dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.