fbpx

Legal Tech consultancy – Efficiëntieverhoging

We verbeteren de doeltreffendheid van uw wetgevende en nalevingsacties door middel van concrete antwoorden op basis van sleutelindicatoren

Hebben uw juridische team, afdelingen of advocatenkantoor problemen met hun activiteiten? Bent u bekend met bepaalde juridische technologische hulpmiddelen, maar weet u niet zeker wat u nodig hebt?

GOlegal begeleidt u op deze reis en identificeert de meest effectieve manieren om uw interne wetgeving en compliance middelen vrij te maken. Zo kunnen ze zich richten op wat voor uw organisatie het belangrijkst is.

Weken voor de uitvoering

N

Vaste prijzen

Betrokken aanvullende expertise

Wat je krijgt

Uw voordelen

Wat je krijgt

agsdix-null

Intuïtief & niet-invasief tool

agsdix-null

Finale pragmatische & bruikbare aanbevelingen

agsdix-null

Recommandations finales pragmatiques et réalisables

Uw voordelen

agsdix-null

Objectieve inzichten

Analyse & aanbevelingen zijn gebaseerd op feitelijke waarnemingen
agsdix-null

Snelle resultaten

In een paar weken tijd krijgt u antwoorden om de efficiëntie van uw team te verhogen.
agsdix-null

Vlotte adoptie

Medewerkers zijn vanaf het begin betrokken, verandering wordt gefaciliteerd.

Een 3-stapsproces

1. Diagnose: audit, meting, analyse
GOlegal biedt u een tool waarmee u een representatieve steekproef van het werk van uw teams kunt vastleggen. Uiteraard wordt de nodige ondersteuning geboden (lancering met alle deelnemers, gebruikersondersteuning, datakwaliteitscontrole) om praktische en zinvolle resultaten te garanderen.

De tool die wij aanbieden is NIET een timesheetmodule of een monitoring tool voor managers! Het is intuïtief, gebruiksvriendelijk, cloud-based, veilig en anoniem. Het vereist geen installatie, diepgaande training of extra managementtijd.

Vervolgens identificeren we de belangrijkste factoren die van invloed zijn op uw werk door middel van kwantitatieve gegevensanalyse in combinatie met kwalitatieve feedback van kleine groepsworkshops.

Tot slot bundelen we onze belangrijkste bevindingen in interactief materiaal en valideren deze in een debriefing workshop. Onze uiteindelijke aanbevelingen worden gebundeld in een pragmatisch rapport, waarvan de samenvatting ook aan alle deelnemers wordt gecommuniceerd.

2. Oplossing: verkennen en vinden
Er is niet één enkele aanpak.

Elk van onze klanten heeft zijn eigen uitdagingen, cultuur, IT-vereisten, beveiligingsomgeving, bedrijfslocatie, enz. Veel factoren spelen een rol bij het kiezen van een paralegal.

Omdat GOlegal geen paralegal is, hanteren we een ondogmatische, open en conflictvrije benadering van elke opdracht. Wij geven onafhankelijk advies over welke juridische technologie u moet overwegen op basis van uw behoeften en wat de markt te bieden heeft.

Vervolgens bieden we pragmatische hulp bij het identificeren, selecteren en vinden van de juiste persoon of personen. Om dit te doen, stemmen we de resultaten van stap 1 af op de kenmerken van de juridische technologie, en helpen we u vervolgens bij de aanvraag van informatie, de aanvraag van een voorstel en de aanvraag van de kwalificatiefasen.

3. Uitvoering en ondersteuning
Zodra de sourcingfase is afgerond, bieden wij actieve ondersteuning bij de implementatie en het onderhoud van uw oplossingen.

Tijdens de uitvoering wordt deze fase van het project beheerd in nauwe samenwerking met uw interne projectteam, indien van toepassing, en het team van de leverancier.

Ons projectmanagement organiseert de fasen van voorbereiding tot oplevering en zorgt voor het verandermanagement.

Bonus Tip: Digitaliseer uw juridische team in een recordtijd
Als uw organisatie de digitalisering van haar juridische team/afdeling van de grond af aan begint en snel op gang wil komen, dan staat GOlegal klaar om u te helpen.

We kunnen een eenvoudig maar flexibel case management systeem inzetten om uw eigen activiteiten te ondersteunen en te stroomlijnen. Dit systeem omvat e-mailbeheer, MS Office API (Outlook, Word, Excel, ...), tijdregistratie, basistemplates en e-mailautomatisering.

Je kunt over een paar weken weer aan de slag.

Contacteer ons

    captcha
     
    Door uw gegevens in te voeren in dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.