Voorbeelden van uitgevoerde dossiers

 • Juridische bijstand bij strafrechtelijke vervolging van computer misdrijven

  Hulp en advies van een klant om zijn belangen te verdedigen in het kader van de vervolging van mogelijke computermisdaden

  Richtprijs: 1599€

 • Copyright licentieovereenkomst (auteursrechten)

  Een programmeur vermindert zijn belastingen op een deel van zijn inkomen tot 15%. Een advocaat bereidt zijn contract op, zodat hij beschermd is in geval van belastingaudit.

  Richtprijs: 899€

 • Aandeelhoudersovereenkomst

  Twee ondernemers beschermen hun belangen en hun zaken door hun werkrelaties in een contract te organiseren. Geen verassingen meet in geval van een verkoop, het verhogen van het kapitaal of de dood van een aandeelhouder; alles werd op voorhand vastgesteld.

  Richtprijs: 699€

 • Directe inachtneming door een gerechtsdeurwaarder in geval van laattijdige betaling van een schuldenaar

  Verspil geen tijd met een lange en dure procedure om de bedragen die aan u servchuldigd zijn terug te krijgen. Gebruik de nieuwe directe inachtnemingsprocedure zonder rechter !

  Vanaf 239€

 • Het proeflezen van een consultingcontract

  Een consultant wenst zeker te zijn van het contract dat hij met zijn wederverkoper moet ondertekenen: wat is zijn verantwoordelijkheid ? Zijn er eventuele verplichtingen ten opzichte van de eindklant ? etc.

  Vanaf 149€

Waarom GOlegal ?

Vaste en betaalbare prijzen

 

De doeltreffendheid van ons business model ten dienste van uw rentabiliteit.

One-stop-shop

Een unieke partner voor het geheel van uw juridische behoeften.

Decision support

U vermijdt complexiteit en wij zorgen voor helder en praktisch advies.

Wat klanten over ons zeggen

Wij zorgen voor onze klanten en wij krijgen heel wat terug !

Met GOlegal ben ik door bevoegde en reactieve juristen bijgestaan voor een vooraf afgesproken concurrentiële prijs. Sindsdien beperk ik mijn risico's en kan ik me concentreren op mijn werk!

Jean-Manuel Farcy

CEO bij Blue Pepper

Ik moest franchise-overeenkomsten en commerciële huurovereenkomsten herbekijken. Bij GOlegal, vond ik eindelijk de juridische diensten op maat voor KMO's en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Olivier Erkelbout

Gérant bij O'Consult

Ik heb GOlegal voor de herziening van een belangrijk contract voor mijn bedrijf gebruikt. Ik heb snel een kwaliteit, makkelijk te gebruiken juridische risico-analyse, en die stond me toe om effectief te onderhandelen. Een ware beslissingsondersteuning!

Jacques Tréhout

Gérant bij Aquares SA

Zij vertrouwen GOlegal