Uw voordelen

Onze klanten genieten van de volgende voordelen

Onze aanpak

De combinatie van 3 unieke troeven stelt ons in staat om ons te onderscheiden van andere traditionele legale leveranciers.

 

Community van experten

Een alomvattende, gediversifieerde en kwalitatieve gemeenschap om aan alle behoeften te voldoen

Kwalitatieve expertengemeenschap

Juristen (advocaten, bedrijfsjuristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, …) kunnen een aanvraag indienen om een geregistreerde leverancier van GOlegal te worden. Wij zorgen voor een uitgebreide, gediversifieerde, lokale en kwalitatieve gemeenschap om te kunnen inspelen op alle behoeften van onze klanten op juridisch vlak (corporate, sociaal, fiscaal, IP, …), taal (EN, FR, NL, …) en kriticiteit (junior, senior, …).

Interne project management expertise

Wij benaderen alle juridische uitdagingen zoals projecten om de toegevoegde waarde te vergroten

Interne project management expertise

Wij geloven dat het waardevol is om elke juridische uitdaging – ongeacht de omvang en de complexiteit ervan – in een vloeiend verloop van acties te laten verlopen. Elke actie wordt dan toegewezen aan het juiste (interne of externe) profiel op basis van zijn ervaring en expertise om de toegevoegde waarde te maximaliseren en de kosten-kwaliteitverhouding voor de klant te optimaliseren. Elke opdracht wordt een “project” en wordt als zodanig beheerd met de best practices van de markt.

Digitaal gereedschap

Operationele efficiëntie is de ruggengraat van onze waardepropositie.

DIGITALE HULPMIDDELEN VOOR EEN OPTIMALE LEVERING

Om alle opdrachten die onze klanten ons toevertrouwen op te volgen, te beheren, op te volgen, uit te dagen en te coördineren, vertrouwen we op innovatieve digitale tools die in eigen beheer worden ontwikkeld of die na zorgvuldig marktonderzoek worden ingekocht.

Het proces

GOlegal in het kort

Gegevensbasis: augustus 2020

0%
Inkomende verzoeken die een passend aanbod krijgen
0%
Aanvaardingspercentage van aanboden
0+
Lokale (BE) & kwalitatieve experts

 

Krijg een voorproefje op een aantal van onze typische interventies:

ONZE DIENSTENCATALOGUS