Sluit u aan bij GOlegal

We verwelkomen in onze gemeenschap alle soorten juridische experts die onze visie delen.

Uw voordelen

Het proces

UW AANVRAAG INDIENEN

Sommige beroepen wier kernactiviteiten niet rechtstreeks verband houden met de juridische sector, willen graag juridische activiteiten toevoegen aan hun eigen dienstenaanbod om zo een geïntegreerde dienstverlening aan hun eigen cliënten te kunnen bieden en zich daardoor te onderscheiden van hun concurrenten.

Deze specialisten vertrouwen op GOlegal om mee te werken aan een specifieke juridische behoefte of als voorkeurspartner voor outsourcing.

Hier zijn enkele voorbeelden van typische samenwerkingsverbanden die we met deze specialisten opzetten:

 
CONTACTEER ONS
 

We zijn altijd op zoek naar dynamische en creatieve profielen die geïnspireerd zijn door onze visie en die graag binnen de juridische sector willen innoveren.

Een juridische achtergrond is verre van het enige kenmerk dat ons aanspreekt.
Omdat we strijven naar “innovatieve business principles uit de vernieuwing van andere sectoren te integreren om de juridische praktijk te herontdekken“, zijn we evenzeer geïnteresseerd in ex-consultants, marketeers, IT en alle andere profielen die geloven dat hun ervaring en competenties in sommige opzichten kunnen bijdragen aan ons belofte ten opzichte van cliënten.

Als u met ons wilt praten en wilt ontdekken wat de werkcultuur van GOlegal is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Let’s meet

Wat u zult krijgen

  • een duidelijke & ambitieuze visie waar u actief aan kunt bijdragen

  • een agile werkomgeving waarin u zelf uw rol & verantwoordelijkheden definieert

  • een innovatieve en evolutieve mentaliteit die toegepast wordt op zowel onze interne operaties als op de geleverde externe diensten

  • een dynamische & uitdagende maar ongedwongen werksfeer