Wie selecteert de offertes ?

In principe wordt de selectie van het aanbod gedaan door GOlegal.

In specifieke gevallen, stellen we aan de klant verschillende aanbiedingen voor die het mogelijk maken om zijn keuze te bevestigen.

Wie stuurt mij een factuur?

GOlegal stuurt u een factuur voor de GO! dienst die u besteld heeft. Vervolgens wordt de dienst uitgevoerd door de advocaat of de jurist onder zijn eigen verantwoordelijkheid, of in sommige gevallen door GOlegal zelf onder diens eigen verantwoordelijkheid.

Wat heeft GOlegal te bieden aan haar klanten?

GOlegal biedt responsieve juridische diensten tegen een redelijke prijs, makkelijk te gebruiken en te bestellen voor KMO’s en zelfstandigen.

Wij bieden meer dan diensten. Wij bieden oplossingen. Deze zijn specifiek gericht op de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten en op het behartigen van hun belangen

Hoe onderscheidt GOlegal zich van “traditionele” diensten?

GOlegal is gespecialiseerd in het hanteren van vaste en redelijke prijzen die vooraf zijn overeengekomen met de klant. Dit onderscheidt ons van het traditionele billing systeem gebaseerd op uurtarieven dat vaak door advocaten toegepast wordt. Op deze manier houdt onze klant zijn budget onder controle.

Daarnaast behandelt GOlegal een grote diversiteit van juridische problemen, wat ons verder onderscheidt van onder andere bedrijfsjuristen. Zij werken immers vaak enkel in hun specialisatie.

Wat is de verantwoordelijkheid van GOlegal voor het “GO!” aanbod?

De verantwoordelijkheid van GOlegal is beperkt tot de correcte uitwisseling van informatie tussen de betrokken partijen en het akkoord over een offerte tussen een advocaat / jurist en een klant. Daarna is de advocaat / jurist die de opdracht uitvoert zelf verantwoordelijk voor de geleverde diensten.

In sommige gevallen, als de klant dat zou wensen, kan GOlegal de bestelde diensten zelf uitvoeren. Dan is GOlegal aansprakelijk voor de geleverde diensten aan de klant.

In alle gevallen is de aansprakelijkheid van GOlegal gedefinieerd door de “GO!” Algemene Voorwaarden (beschikbaar op onze website).

Ik heb meerdere juridische vragen. Moet ik overschakelen naar een “Premium” aanbod of kan ik het “GO!” aanbod blijven gebruiken?

Als u veel juridische diensten, verspreid over een periode van één jaar, nodig hebt, dan is het waarschijnlijk voordeliger voor om over te schakelen naar Premium.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij verschillende “GO!” verzoeken tegelijkertijd voor u behandelen, vooral als die nodig zijn op korte termijn.

In ieder geval luisteren wij naar de behoeftes van onze klanten en zorgen wij altijd voor de oplossing die het best past bij uw behoeften als klant.

Wanneer prijzen worden aangegeven als ‘Vanaf’; wat betekent dat?

Wij bieden onze diensten aan tegen een vooraf vastgestelde basisprijs. Deze prijzen gelden voor de meeste aanvragen.

Sommige dossiers zijn echter zeer complex of vereisen aanvullende diensten. Deze worden dan geïntegreerd in een specifieke offerte.

In ieder geval zullen wij altijd proberen om de meest consistente oplossing aan te bieden in lijn met de belangen ven de klant en altijd tegen een vaste, betaalbare en vooraf bekende prijs.

Hoe beschermen jullie informatie over klanten ?

TWij wisselen in eerste instantie alleen die informatie uit met de partijen waarvoor het absoluut noodzakelijk is. Daarnaast zijn onze processen speciaal ontworpen zodat er zich geen belangenconflict zal voordoen bij advocaten geregistreerd bij GOlegal.

Bovendien slaan wij onze gegevens op in Europa en zijn onze computersystemen onderworpen aan strenge toegangscontroles.

Wat is de rol van GOlegal?

Wij zijn hoofdzakelijk een vertrouwde tussenpersoon tussen KMO’s en advocaten & juristen. Als tussenpersoon zorgen wij voor de contacten tussen alle partijen, met een duidelijke missie tegen vaste en eerlijke prijzen. In sommige gevallen levert GOlegal ook zelf juridische diensten.

Wie zijn de juristen die de diensten van GOlegal verrichten?

GOlegal diensten worden geleverd door juristen, namelijk houders van een Licentie (voormalige terminologie) of een Master (nieuwe terminologie) in de rechten.

Ze zijn ofwel bedrijfsjuristen, waarvan de meeste zijn geregistreerd bij het IBJ of advocaten ingeschreven bij één van de Belgische balies en met wie GOlegal samenwerkt, of juristen die rechtstreeks werken voor GOlegal.