Voordelen

TIMING

0
weken voor de uitvoering

PRICING

Vaste prijzen

STAFFING

0
betrokken aanvullende expertise

De tijd vliegt, de regelgeving evolueert, uw bedrijf wordt voortdurend getransformeerd… Uw bedrijf moet aan allerlei regels blijven voldoen. Dat brengt een tweede uitdaging met zich mee: de inhoud van een regelgeving kennen betekent niet dat men weet wat men ermee moet doen.

De eerste reflex is om te gaan voor formele opleidingen die meer dan eens gemengde resultaten opleveren. De expertise is over het algemeen aanwezig, maar het formaat en de uitvoering zijn te vaak inefficiënt. Het publiek kan dergelijke opleidingen saai, duister en onduidelijk vinden.

Bij GOlegal geloven we dat sensibilisering verder gaat dan eenrichtingsgerichte, inhoudelijke opleidingen voor experts. De juiste mix van acties zal afhangen van de specifieke kenmerken van uw organisatie (grootte, organisatiestructuur, bedrijfscultuur, interne juridische maturiteit, …).

In elk geval besteden we bijzondere aandacht aan de volgende kernpunten:

  1. Expert content: we werken altijd samen met een expert op topniveau van het betreffende onderwerp om ervoor te zorgen dat alle belangrijke boodschappen in onze deliverables aanwezig zijn.
  2. Impact en duurzame levering: emoties zijn een krachtige enabler om herinneringen te creëren, ook op het werk! Dankzij change management technieken (o.a. gamification, enquêtes, co-construction settings, collaborative briefing sessies, …), verleiden we mensen om betrokken te raken, hands-on, en om actief deel te nemen aan de engagement roadmap die we samen met u hebben opgesteld.
  3. Pragmatisch formaat: een PowerPoint is meestal niet voldoende. De inhoud van het ondersteunend materiaal moet geïnspireerd zijn op uw dagelijkse werkzaamheden en zo ontworpen zijn dat het gemakkelijk te begrijpen, in praktijk te brengen en uit het hoofd te leren is. Wij streven ernaar om uw medewerkers geleidelijk aan van de aanvankelijke weerstanden tot geëngageerde change agents te brengen door hen te omringen met een uitgebreide maar pragmatische opleidingscontext.

Op die manier zorgen we ervoor dat uw bedrijf als geheel blijvende resultaten behaalt door middel van gedragsbewustzijn en -verandering.

Plan een call
Resultaten
Contacteer ons