Documenten op maat

De documenten die u aangeboden worden door GOlegal zijn up-to-date, kwalitatief en beschikbaar tegen een betaalbare prijs.

Ze zijn ook exact afgestemd op uw behoeften, ongeacht uw situatie. Waarom? Wij gebruiken geen statische of “automatische” templates omdat die een aantal belangrijke risico’s kunnen inhouden. Onze documenten zijn betaalbaar en gemaakt door advocaten of juristen.

Bij GOlegal, is het de menselijke expertise die het verschil maakt.

Bestellen

services-2
services-1

Proeflezen

Vaak worden bedrijven geconfronteerd met algemene voorwaarden en contracten waarvan ze de effectieve reikwijdte niet altijd correct inschatten. Soms zijn ze er zelf niet van overtuigd dat hun eigen documenten up-to-date zijn. Het proeflezen van zulke documenten door GOlegal komt daaraan tegemoet.

GOlegal heeft een in-house systeem ontworpen dat veel meer aanbiedt dan een simpel nazicht. Wij bieden een visuele risicoanalyse aan waardoor u een geïnformeerde beslissing kunt nemen over elk punt van het document.

Bovendien ontvangt u voorgestelde wijzigingen, een antwoord op uw eventuele vragen en, indien gewenst, de Memento. Dat is een innovatieve tool die u helpt om uw belangen efficiënt te verdedigen bij eventuele onderhandelingen.

Bestellen

Geschillen oplossen

Soms kan uw bedrijf of uzelf problemen ondervinden die door een jurist opgelost kunnen worden. Wij zullen u altijd adviseren met de meest consistente en pragmatische oplossing in lijn met uw behoeften.

  • Wij leveren gedetailleerd advies om uw geschil aan te pakken.
  • Voor het ondernemen van specifieke handelingen (bv. ingebrekestelling door advocaat), zullen wij u kunnen bijstaan terwijl u uw kosten onder controle houdt.
  • VBij een juridische procedure helpen wij u bij het selecteren van een advocaat, die bij ons is ingeschreven en door ons is goedgekeurd.

Bestellen

services-3
services-5

Advies en diensten

Hebt u de hulp van een advocaat of een jurist nodig voor een specifieke operatie (bv. bedrijfsherstructureringen)? Dan kunnen wij u helpen een expert te selecteren die kwalitatief hoogwaardige diensten zal verrichten tegen de beste prijs.

Indien u een nieuw product op de markt wil lanceren of uw bedrijf internationaal wenst uit te breiden, kunnen de advocaten en juristen die bij GOlegal ingeschreven zijn u daarbij adviseren.

Wat zijn de opportuniteiten en risico’s met betrekking tot uw project? Dit zijn de vragen waarop u een nauwkeurig en gedetailleerd antwoord zal krijgen.

Bestellen

Telefonisch juridisch advies

GGrote problemen kunnen soms worden voorkomen door snel en pragmatische advies. Aan onze Premium-klanten bieden wij een reactieve hotline die snel en direct advies levert. Alle problemen waar u mee zit – zelfs degenen die eenvoudig lijken – dienen om serieus en zo snel mogelijk aangepakt te worden.

Meer info

services-4