Loading...
Voordelen
Actionstep in het kort
Gratis test
Call plannen

Actionstep is een compleet managementsysteem voor de rechtspraktijk, met als kern het workflow management. Actionstep maakt korte metten met de administratie van de juridische afdeling en vereenvoudigt de manier waarop u werkt. U heeft dus altijd de ruimte om te focussen op wat het meest belangrijk is: uw interne (en/of externe) cliënten goed bedienen.

Concreet helpt het werken op basis van workflows u bij het definiëren van de stappen, taken en timing van elk proces om de gang van zaken op uw bedrijf te automatiseren. Verzamel informatie, wijs taken toe, volg de voortgang, werk (interne en/of externe) klanten bij en zorg ervoor dat alles wordt gecontroleerd voordat u naar de volgende stap gaat.

Simpel gezegd: delegeer aan uw medewerkers met de zekerheid dat alles volgens plan verloopt.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een gratis proefversie aan!

STANDAARD gebruik
Rechtspraktijkautomatisering

Belangrijkste features & sterke efficiëntieverhoging

ADVANCED gebruik
Naadloze werkintegratie

Alle features & volledige integratie in de dagelijkse activiteiten

We kunnen in een paar dagen tijd (meestal tussen 3 en 5) een speciale standaardworkflow op maat maken + licenties zijn beschikbaar voor een gratis proefperiode.

Probeer het gewoon uit!

Gratis test
Call plannen
Veelgestelde vragen (FAQ’s)
Is Actionstep alles wat ik nodig heb om mijn juridische afdeling efficiënt te digitaliseren?2020-04-28T00:43:40+02:00

Ja en nee.
De digitale tool is het eerste en makkelijke deel van de oplossing. En in dat opzicht, JA, Actionstep is een volledig geïntegreerde oplossing die in staat is om al uw juridische zaken zeer efficiënt af te handelen.
Echter, het deskundig identificeren van hoeveel en wat voor dossiers u precies behandelt in uw dagelijkse activiteiten is het tweede deel van het verhaal. Het pragmatisch vertalen van die realiteit naar een intuïtieve en waardetoevoegende workflow is de finishing touch.
De laatste twee delen van het verhaal zijn gecompliceerder, maar GOlegal is uitgerust om u efficiënt te helpen dat op te zetten. Er zijn geen maandenlange implementatieprojecten nodig. Het kan allemaal heel snel (enkele dagen) en progressief gebeuren (worklfow na workflow & functie na functie op basis van uw prioriteiten).

Is er een opleiding nodig voor onze medewerkers?2020-04-28T00:39:40+02:00

Niet noodzakelijkerwijs.
Actionstep is een intuïtief tool. Het is het hele punt van het migreren naar een workflow-gebaseerde structuur die u in staat stelt om naadloos vooruitgang te boeken van de ene stap naar de andere, terwijl u er zeker van bent dat niets is vergeten.
Eenmaal opgezet, kan het systeem zeer eenvoudig worden gebruikt door elk personeelslid op basis van zijn/haar rol en rechten.
Hoewel er uitgebreid ondersteunend materiaal beschikbaar is, raden we alleen aan om een algemene demo van het systeem te hebben, zodat gebruikers sneller vertrouwd raken met de nieuwe functies.

Sommige van de dossiers die door mijn medewerkers worden behandeld zijn vertrouwelijk; kan Actionstep dit afhandelen?2020-04-28T00:37:24+02:00

Ja, absoluut !
Er zijn veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat alleen het juiste profiel toegang krijgt tot een specifieke dossierinformatie.
Op het niveau van de “gebruiker”: Toegangsrechten & privileges van gebruikers kunnen volledig worden geconfigureerd. Zo kan het zijn dat alleen specifieke profielen toegang hebben tot een bepaald type dossiers.
Op het “dossier” niveau: Verder kunnen er ook beperkingen worden gesteld aan de elementen die verband houden met het dossier. Zo kunnen bijvoorbeeld alleen profielen die actief zijn op een specifieke dossier er toegang tot hebben.
En nog veel meer…

Ben ik beperkt tot het selecteren van het “Standaard” of “Geavanceerde” functiespakket?2020-04-28T00:32:25+02:00

Helemaal niet.
De functies zijn in twee categorieën gepresenteerd omdat we meestal adviseren om de “standaard” functies te activeren voordat we de “geavanceerde” functies in overweging nemen.
U kunt echter vrij kiezen wat voor uw eigen context het meest zinvol is.

Is er enige technische of functionele ondersteuning voorzien?2020-04-28T00:31:20+02:00

Natuurlijk.
GOlegal wijst u één aanspreekpunt toe dat verantwoordelijk is voor het beantwoorden van al uw technische & functionele vragen.
Indien gewenst kan er ook een live embedded chat worden voorzien.

2020-04-28T02:53:15+02:00